Wanie STory! belogayamgoreng.blogspot.com: ♥♥♥Wordless Saturday 2♥♥♥

Saturday, 11 February 2012

♥♥♥Wordless Saturday 2♥♥♥

ASSALAMUALAIKUN....
Helloo... :))
.
.
.
.
.
miss sapa...ahhahaha..
tak payah tanya kot yew...
sendiri rasa yew...ehhehehe..
wanie tahu kat sini banyak yang ada pakwe-makwe...
betulkan..??
x payah nak tipu cakap single la..
kesian kat owng tu...hiihih..

Wanie ada pakwe tak???

Opppsss....sapa tanya nie...
hihihii...cakap cepat!!..
kalau x wanie blogwalking dia...hari-hari...
hehheheh... :]
Ada pakwe ke tidak..yew... :P..
hmmmm..... TIDAK ADA :]
done...dapat??...
hiihih...jangan tanya kenapa yo...
hoohoho..
untuk menhilangkan rasa boring wanie dan kengkawan..
dan pada yang tengah dok mesej masa baca post wanie...
nie...wanie ada something nak share dengan korang..
nak tahu tak??..
hiiihih....jom tengok kat bawah nie..
.
.
.
.
kalau tak nampak..gambar...picit gambar yew.. :)

korang ada perasan something ke??
yesss....ini lyric lagu AVRIL LAVINGE..
the tittle is>> WHEN YOU'RE GONE.. :)
tadi wanie ada menlalak dalam bilik....
nyanyi lagu AVRIL yang wanie tahu...
tapi bila time nak nyanyi lagu nie wanie..lupa :p
so...check la kat YOUTUBE..
nak bagi hilang tensen kat sekolah la..katakan...
sejujurnya....wanie suka nyanyi...nie..
sejak time darjah 4..
sekarang tingkatan 3
lama kan...hhahahah....wanie suka lyric...dia...
tambahan lak...wanie macam suka speaking... sikit..
tapi takda la sampai kerek...macam setengah orang tu...
ok..tutup benda tu...

sekarang wanie nak kongsi VIDEO+LYRICS..
so bagi yang x pernah tengok video..
tu boleh la..tengok sambil tu boleh nyanyi sekali...
LET'S SING... :)


hoohohoho...suka tengok opening masa Lavigne main piano..
sapa sokong wanie like...yew..
tak da paksaan..ok...IKHLAS.. :]

NOTA KAKI: Wanie still tunggu dia...sejak form 1 lagi..hihihi...walaupon ko tak tahu...takpa...tahu depan...aq gtau..yew.. :B

No comments: