Wanie STory! belogayamgoreng.blogspot.com: ! Blogwalking- Follow- Comment- Likes !

Wednesday, 29 February 2012

! Blogwalking- Follow- Comment- Likes !

ASSALAMUALAIKUN....
hello..semua gengs blogger...
petang tadi wanie ada update satu contestkan??
by ATIRAH HAYATI haa..if kalau korang nak join leh...jew
click kat name tu yoo...
hoohohhoho..
sekarang berbalik kepada tajuk asal kita..

FOLLOW, COMMENT, LIKES

jadi kat bawah nie semua..
wanie sertakan link-link blog yang wanie dapat singgah dan follow harinie..
ok...kalau wanie ada masa lagi...wanie akan...
bw korang and follow you all semua..:)..

10. http://dana-dluvers99.blogspot.com/  (blog nie xdapat difollow..sebab no ID kat FOLLOW pic.is error..)


oklah...sorry sebab ada sepuloh blog saja yang dapat wanie...
terjah...
sebabnya...banyak blog yng wanie buka..
akan keluar macam nie...
PAGES CANNOT BE FOUND!

macam tulah...hehehhe..by theway..
korang yang nak wanie singgah blog korang..
boleh jeww.... 
just tinggalkan linkies entry terkini korang tau..
kat comment entry yang nie..
kalau korang pastekan link korang kat SHOUTBOX..
maybe wanie perasaan atau tak..

that all lahh..
kalau korang bekenan nak follow semua pon bagus..
sama-sama la kita support blogger baru..=)
tatttattatata=)

NOTA TANGAN: Wanie boleh singgah blog korang hanya ari khamis dan jumaat jew..untuk minggu                                nie..tapi next week tak tau la cammana...:)..
NOTA OREN: Wanie follow blog seseorang tu x dak sebab tau..so jangan salah paham..yew...

No comments: