Wanie STory! belogayamgoreng.blogspot.com: ♥♥ New THEMES, New SOUL, New MOOD! =)♥♥

Friday, 17 February 2012

♥♥ New THEMES, New SOUL, New MOOD! =)♥♥

ASSALAMUALAIKUN....
hhepp-hehheppp horeeee!! :)
ishhh asal seronok sangat nie :)
hmmm...seperti sedia maklum backgrounds wanie
dah bertukar dari hijau ke pink kan??
yupp that why im happy yayang..
mengedik kojap
lagi pon lagu kat blog wanie nie pon dah bertukarkan..
tapi bagi yang dah selalu singgah blog wanie nie 
mesti dah pernah dengarkan..
bagi yang baru singgah meh wanie nak gtau yo..
lagu ni dinyanyikan oleh>>MegaNicole > Bea-utiful!!
tekan name tu kalau nak tengok video dia :)

bagi korang tanya kenapa wanie suka letak lagu dia...
kat blog wanie....x tau nak cakap apa..
tapi rasa wanie maybe sebab lyric dia kot...
koottt..
hehhehe...x tau nak ckap apa...
ok selain sebab wanie happpy..
ialah wanie esok ada kawad kaki...
pada HARI SABTU esok la tu...
PUKUL 7:45 pagi..
memang tersangat mengancau mimpi tidur aq...

apa-apa pun bagi korang yang x tidur lagi boleh la lyan video ni...
lwak tengok video nie...tambahan pulak tang kat scene Selena gomez tu..
hehheeheh


NOTA KAKI:Walaupun cikgu cakap pukul 7;45 pagi, tapi aq yakin yang tu semua cuma janji Melayu ja..

2 comments:

anayue said...

kawad kaki? ada pertandingan ke?? hahahaa gud luck~
_fromsarawakwithlove_

Waniey Zuki said...

ahhaahh..pkbm..bulan 3 nanti..tq-tq...:)