Wanie STory! belogayamgoreng.blogspot.com: K-pop song by Davichi featuring T-ara! =)

Friday, 24 February 2012

K-pop song by Davichi featuring T-ara! =)

ASSALAMUALAIKUN....
and PEACE TO BE WITH YOU (non-muslim) =)
sorry la kalau my english words ada yang silap..
okay ari ni wanie nak kongsi dengan korang satu 
video song by T-ARA and DAVICHI..
the tittle is WE WERE IN LOVE!!..
=)

truely..lagu nie memang best...dan seperti biasa tara nie 
tak pernah pon menghampakan kita kan??
oleh itu jom kita usha gambar kat bawah nie yew..=)



untuk kali ini cik soyeon nie yang jadi main vocal kali nie...
hehheheh =)

dan seperti biasa cikjiyeon tetap comei n cantik..
(tapi wanie lagi suka kalau dia berambut pendek..lagi cute..^_^)


dan masa dinanti-nantikan telah tiba...
jom kita tengok video music diorang...
kalau x paham bahasa korea...x pa sebab yang dah dieditkan..
ada bahasa malay..and romanji(korea punya..bahasa) bagi sapa..
yang teringin nak belajar..^_^


heheheheh..gambar cikjiyeon..lagi bythe way..
thnk for reading..like if korang rasa best..
comment kalau rasa nak gtau sapa davichi tu..yew


NOTA KAKI: Saya wanie peminat CikJiyeon and T-Ara Grouppers...^_^

2 comments:

anayue said...

peminat setia bigbang... hihihiii

Waniey Zuki said...

heheheh..x sngka lah akak...k-poper bigbang!! :B