Wanie STory! belogayamgoreng.blogspot.com: people part:2

Monday, 18 June 2012

people part:2

Assalamualaikum...and MAY PEACE BE UPON YOU... ^_^

*Perhatian kepada pembaca blog wanie khususnya yang dah baca last entry kat SINI!!

wanie nak mintak maaf kalau sapa-sapa yang terasa atau merasa keterlaluan apa yang wanie buat, 
sampai ada buat satu entry kat blog anda.. 
Takpa wanie tak kesah dan saya amat2 menalu-alukan sebab wanie budak baru belajar ....
yeahh memang betul wanie REMAJA and im just only 15 now..
but wanie nak tanya 17teens tu bukan masuk golongan remaja ke??
and if im not in mistake "Umur 10-25 tahun dalam golongan remaja betul tak"
kalau tak betul sila perbetulkan yew

and wanie rasa jika anda ingin seseorang itu ingin berubah kearah kebaikan..
tak seharusnya ada post semua itu...
kan ada cara lain selain dari membina entry hanya kerana nak sedar/beri nasihat..
kat orang lain...
seperti inbox ke fb ...atau YM ke...
betultak??
orang itu sendiri yang cakap kita tak seharusnya menceritakan kesilapan rakan kita kepada rakan lain..
tapi kalau dah dia cakap macamtu.. kenapa dia TULIS SATU ENTRY MENGENAI APA YANG WANIE TULIS,PULAK KAT BLOG MENGENAI SILAP ORANG LAIN??
bukankah itu jugak MENCERITAKAN KESILAPAN RAKAN SESAMA ISLAM KEPADa ORANG LAIN... ^_^ MENLALUI MEMBINA ENTRY DI BLOG KAMU..

and kamu jugak ada menulis kita tak seharusnya menluah kepada rakan kita..
kerana sekarang susah nak cari TRUE FRIENDS..
dan seharusnya kita memohon/mengadu hanya kepada ALLAH S.W.T..
tapi kenapa jadi terbalik kepada anda semula ya... ^_^

once again, IM REALLY SORRY IF I HURT YOU DEAR THEY WHO WROTE THAT..
AND ISNYAALLAH I WILL NOT DO IT AGAIN ....
:)))

1 comment:

anayue said...

itu perkara biasa.. kadang2 kita taknampak akan kesalahan kita sendiri.. but akak tak suka kawan wanie tu..maaf~~