Wanie STory! belogayamgoreng.blogspot.com: Waniey Punya Novel!!!

Monday, 27 June 2011

Waniey Punya Novel!!!

Asalamualaikum...dan salam sejahtera semua kelmarin aq x update buat 1 hari saja..tu pon pagi tadi aq rasa macam sebulan aq tak update....hahahhahh....kelmarin lepas (ari Ahad) aq da tulis yang aq akan post novel tu kat blog ni...tp sebelum tu aq da suruh kawan2 aq baca hasilnya...ada yang kata OK...da yang kata biasa2 saja tapi yang kawan aq nie lain sikit...sebab dia ni x suka menilai sesuatu dari luaran bagi aqla....aq bagi notebook kicilku kat Piqah kemarin terus dia ambik....beberapa minit kemudian aq yang dok lepak dengan Peah(Ros) dan Tedy Bear(Azila) tersentap sebab aq macam dengar gozila mengamok panggil nama aq!!!..uishhh...kau ni pikah sal...novel ni ok x,ke ko... ok jew tapi aq nak novel ni...lepas sapa2la pinjam...wei novel ko beli katner..Wanie atiqah aq x pernah dengar pon...dalam ati aq(ko x tahu pikah..novel yang kau baca tu novel aq cipta..mcam mana la reaksi kau kalau kau tahu novel tu aq buat..x boleh cita le...)ok nanti aq tulis sebab novel ni aq dapat dari libr(pintu otakku..)yew...huhuhu..gitulah kesah aq ngan pikah...aihh...leh jadi citalak...wani...wani...ok la skarang dah lewat ni malam karang aq post yew novel tu...bye...assalamualaikum.....w.b.t.. aramassihhh....

2 comments:

anayue said...

ni mesti novel best ni..hehehee lagi lo tak sabo nk baca..

februarygirls said...

ehh..x adew la...tp thnk ya kak norm...