Wanie STory! belogayamgoreng.blogspot.com: Akhirnya......

Sunday, 26 June 2011

Akhirnya......

Salam sejahtera dan salam satu Malaysia.Hi...hihih...hihi....kowg mesti tertanya napa aq gelak seseowg...haaaaaa.....nak tau....akhirnya...aq dapat juga ilham yang boleh dikatakan sempurnala bagi aq x tau la kt kowg...aq dah ada ilham yang semestinya yang akan aq gunakan secara seserius untuk thap aq la....nahh...ini dia NOVEL....hahhaah...mesti ada yg luar sana gelak,nangis,ok jew,serius or wateva....tp aq tetap akn tulis jgak kt blog aq...for this week i can't coz homwok nyak dan aq nk kasi kawan2 aq baca dulu...sebaba tanpa sokongan diowg aq x da la gatai tangan nak beli novel...and thank a lot to my mom and dad cuz dah save cost aq untuk aq gunakan nak beli novel...apa tidaknya aq ni rambang mata ngan novel...kalau anak mami rambang mata ngan emas tapi aq x...just novel jew...hopely syukur Alhamdulilah mak aq yang selalu temankan aq nk g bli novel menyarankan aq untuk buat kad ahli kat MPH dengan POPULAR katanya jimat duit sikit lagi pun sekarang sejak aq bli novel aq dah jarang menabung kat bank...kalau dulu masa darjah 4,5 dengan 6 aq memang popular kat bank nasional kt dearah aq...sampai ada tahap tu kak yang jaga kaunter tu pun boleh tanya kat aq "Adek,adek rompak kat ni.Duit banyak ni,boleh dikatakan adek simpan tiap-tiap minggu seratus"cakap kak tu kt aq.huh....panasla jgak aty aq ni tp ayah aq jawab nak tahu dya jawab apa????...dya cakap"Laaaa...adek tak sedar beberapa bulan ni ada rompakan kt beberapa bank kat daerah kita ni?"tanya ayah aq....buat suspen la...ishhh.....kak tu gelang "Nak tahu....kami la perompaknya...ni kami tengah simpan bagi balik kat la ni..."hahahahah...pucat muka kak kowg tahu...nak tergelak jugak... ermmm...ermmm...berbalik mengenai novel sekarang aku dah jd ahli untuk popular,kat mph aq tak cukup duit lagi sbb mahal sikit 20 ringgit kowg tahu...huhhh..tp nak dbandingkan popular dengan mph...mph dya slalu up todate awal ni yang aq suka...tu....hahahahha...ok la geng "KIPAS SUSAH MATI WANI BLOGGER" itu saja yang leh aq kongsi for today.... opppsss...tak lupa untuk tima kaseh kepda NINIE(BANG CHIK) kerana ninie slalu pilih novel yang pandai yang leh aq baca aq syag unk muaahhhh!!!! BYE!!!!!!!!!!

2 comments:

anayue said...

wah.. boleh baca e-novel baru ni.. hehe~

februarygirls said...

hehehe...nampaknya camtu la kak norm tp x tau la lg buh ke x nk kna tanya kawan jugak...hahahah...besala orang baru kan..heheheh