Wanie STory! belogayamgoreng.blogspot.com: Review Korean Drama: LOVING YOU A THOUSAND TIMES...

Friday, 3 August 2012

Review Korean Drama: LOVING YOU A THOUSAND TIMES...

ASSALAMUALAIKUN.... hari ni wani nak buat sedikit review mengenai Korean Drama yang wani tengok sekarang kat ASTRO PRIMA jam 4- 5:30 petang. memang best sangat wa cakap sama lu... kalau nak tahu jom baca sedikit sinopsis mengenai drama ni!! :)

SINOPSIS: Loving you a thousand times mengisahkan pasangan suami-isteri iaitu, Baek Sae Hoon dan Lee Sou Young yang telah 7tahun mencuba untuk mendapat anak tetapi tidak berhasil. Emak Sae Hoon telah meminta agar menantu perempuannya iaitu Sou Young untuk berpura-pura mengandung. Manakala Go Eun Nim telah diupah untuk menjadi ibu tumpang kepada anak Sae Hoon dan Sou Young tanpa pengetahuan Sae Hoon.

SENARAI PELAKON:

Go Family
Baek Family
Lee family
Other people


Drama korean ini mempunyai 55 episod dan genrenya ialah kasih-sayang dan kekeluargaan. Kat bawah ni wani ada letak tempat yang korang boleh tengok cerita korean ni secara online... jom kita pergi usha dulu!!!


senarai pelakon drama korean ini....

Lee Soo Kyung as Go Eun Nim

Jung Gyu Woon as Baek Kang Ho

Ryu Jin as Baek Sae Hoon

Go Eun Mi as Lee Sun Young

So korang dah tengok gambar, sinopsis dan online watching website kan?? so nak dengar jugak tak soundtrack drama ni?? kalau nak angkat tangan ... XD yessss jom kita load kat bawah nie!!! :)))


oklah wani nak sambung tengok drama ni... SELAMAT BERBUKA ye kengkawan... :))

No comments: