Wanie STory! belogayamgoreng.blogspot.com: Young Gun - Must Let You Go (feat. JiYeon T-ara)

Sunday, 11 March 2012

Young Gun - Must Let You Go (feat. JiYeon T-ara)

ASSALAMUALAIKUN....
hello!!
annyeonghaseyo!!..
^_^
ok hari nie wanie nak share satu music video korean...yang wanie rasa sangat beautiful song la...
hehhehe...korang nak usha tak??
kalau nak jomm!! kita terjah kat bawahhh!!

ok...before wanie tunjukkan video music kat korang wanie nak
share beberapa keping gambar yang wanie dah printscreen kat dia...
hehheheheh jommm...

korang kenal x pakcik nie??
kalau x meh wanie nak introkann yeww!!..
kalau korang perasan pakcik nie dia pernah ada dalam music video CRY-CRY by T-ARA
iaitu YOUNG GUN!

haaa..mesti yang cakap lepas tengok gambar nie..
"Ehhh...JiYeon???" or 
"Direk...JiYeon...takdak owg lain ke deww??"
hhahahah..itulah manusia kita tak boleh nak tutup mulut diorang...
hahahahha..mehhh wanie balas balik yooo..
"Hello deww, nie blog gua sukahati la...Gua nak postkan apa pun...Janji gua x kacau lu sudah...Tau!"
hahahha...mau tau!!


wanie suka gambar nie!!
korang suka x?? kalau suka, jngan lupa like entry nie yeww..
ohohohoho...JASA ANDA AMAT DIHARGAI ^_^

haaa...kenapa cikJiyeon terkejut??
nak tahu mesti kena tengok!!! 

ok nie lah gambar last sebelum kita g ke video music nie..
jom g bawahhh!!
.
.
.
ohhyeahhh gambar cikJiyeon...
lupa nak gtau tajuk lagu nie ialah MUST LET YOU GO by YOUNG GUN and T-ARA (JIYEON)
ANNYEONG SEMUA!!


NOTA TANGAN: Setiap kali tengok video yang ada Jiyeon mesti selalu usha mata dia...tu..
                               bukan apa...nak tengok teknik dia punya makeup dia...dan hasilnya...wanie 
                               boleh cakap..SIMPLE!!

2 comments:

iera athira said...

yeah jiyeon, walaupun simple but she is adorable kan...><

t-Ara bnyak kluarkan music video yg best2 lah,
~cry-cry
~lovey dovey...:D

Waniey Zuki said...

hheheh...betul-betul tu iera athira... :)