Wanie STory! belogayamgoreng.blogspot.com: Lawanlah selagi terdaya... ^_^

Monday, 12 March 2012

Lawanlah selagi terdaya... ^_^

ASSALAMUALAIKUN....
salam sejahtera kepada semua...
tadi wanie baru saja selesai tengok video from ANUARHADI..
yang tajuk dia NTAH..dan sambil nak tunggu habis loading tu wanie ada main game nie..
masa wanie tengah menlayan video dan game wanie ada dapat mesej dari..
teman sekolah wanie...actually wanie dulu yang comment profile picture...dia..
ingatkan nak sekadar berlawak....tapi yang nie yang jadi..
korang nak tengok tak reaksi TUANSIGAMBAR tu??
jom kita terjahhhhh!!

sambungannya..

ok itu saja....kat sini wanie nak tegaskan bahawa yang wanie x nak jatuhkan aib sapa-sapa..
kalau wanie nak try buat macam tu..mestilah...wanie cropkan comment wanie...
dan wanie cuma tunjukkan kat korang semua comment TUANSIGAMBAR tu jew..
tapi kat sini wanie x buat macam tu pon sebab wanie pon bersalah..
cuma yang kesalnya...dia punya perangai x pernah berubah...asyik nak menang jew..
betul la cakap ko TUANSIGAMBAR..aq kalau face to face dengan kau maybe aq akan kalah...
kau jew yang menang sebab member ko banyak yang macam kau..
sebab tu la...aq kurang syiok bila lepak dengan kau...
hehh...bytheway sesape yang pernah baca entry aq sebelum nie..yang macam sadis aka sedih tu..
dan marah2 kat seseorang...dialah yang aq HOT TEMPER sesangat tu...
iaitu TUANSIGAMBAR...

sebelum aq nak habizkan entry kali ini dan nak sambung game BURGER RESTAURANT 4 (http://www.girlgames.com/burger-restaurant-4.html) tu...
aq nak cakap "MINTAK MAAF SANGAT-SANGAT PADA TUANSIGAMBAR, KALAU AQ ADA BUAT SALAH KAT KAU, ATAU BAGI KO SAKIT ATI... SELAMA KITA DOK MENGOMEN NIE.. YEWWW...TAK KISAH LA KAU NAK MAAF KE TIDAK..TU HAL KAU NGAN TUHAN..
AND LASTLY... AKU SEORANG YANG MENGAKU KESILAPAN....SEBAB AQ NIE NAIF SANGAT.. ^_^"


NOTA TANGAN: KATA-KATA HIKMAT AQ..Lawanlah selagi termampu/terdaya..Dan selagi kita 
                               tahu yang kita sememangnya pada pihak yang betul...Dan ingatlah Allah sentiasa
                               bersama dengan hamba-NYA yang memerlukan-NYA... =)

3 comments:

anayue said...

hahahahhaaaa benda biasa arr nieh.. kawan?? huh, sorry to say tpi akk rasa nk cari kawan ni susah tapi klo nk cari lawan mmg senang. akk sendiri pun still ada problem dgn kawan. jangan mudah mengalah kalau wani tak salah.mintak maaf tak beerti wani lemah tapi itu beerti wani menang!
*tapi klo akk , akk takkan mintk maaf,

anayue said...

btw.. bagus wani.. printscreen kn bukti2 tu..klo dia bawak mulut, wani still ada bukti

Waniey Zuki said...

yess..thank for your comment..it take for a long day for to think how feed back to you..btw btul ckap akak..lwan x pyah cri..dpan mta pon ada..tpi klau kwan...dri kutub utra smpai ktub slatan..x jmpa-jmpa lagi...